Isager -lankojen ennakkotilaus

Olemme saamassa valikoimaamme ihania ja laadukkaita Isagerin lankoja! Tilaa ennakkoon, niin saat -20% alennuksen tilaamistasi langoista. Alla on tiedosto, josta näet eri lankalaadut, värivaihtoehdot sekä hinnat eri langoille. Alennus lisätään tiedostossa oleviin hintoihin. Laita meille tilauksesi sähköpostiin (kpleibai@gmail.com) ennen sunnuntaita 5.8.2018. Tämän jälkeen saat meiltä tiedot tilinsiirtoon. 🙂

Jos tiedostossa ei ole haluamaasi väriä tai laatua, voimme lisätä tilaukseen myös muita vaihtoehtoja, jos tilaus on vähintään 500g lankaa kohden. (www.isagerstrik.dk)

ENNAKKOTILAUS ISAGER

 

LeiBain tarina

LeiBai Oy on ylistarolaisten sisarusten, Heidi Saukon ja Hetafiia Kämpin, perustama yritys. Idea lähti liikkeelle Heidin pitkäaikaisesta unelmasta perustaa oma kahvila. Hän on jo vuosia leiponut harrastuksenaan upeita kakkuja ystävien ja tuttujen juhlatilaisuuksiin. Hetafiia otti ja änkesi itsensä mukaan isosiskonsa unelmaan, koska se kuulosti niin mukavalta. Reilua, vai mitä?

Ideaa kahvilasta pyöriteltiin aluksi vain leikkimielellä, sillä olisihan se nyt hullun hommaa perustaa kahvila pikkuruiseen Ylistaroon Seinäjoen kupeessa. Sitä paitsi, Heidi on viittä vaille valmis sosionomi, joka on työskennellyt lastensuojelun parissa useita vuosia. Hetafiia taas opiskelee parhaillaan terveydenhoitajaksi, ja opintoja on jäljellä vielä, no, riittävästi. Eli kummallakaan ei ole mitään aikaisempaa kokemusta kahvilan pyörittämisestä. Hygieniapassit sentään kummallakin on takataskussa, ja siitä kai on hyvä aloittaa!?

Siitä ajatuksesta se kuitenkin sitten lähti… Yhtäkkiä meille avautui mahdollisuus hyviin tiloihin aivan Ylistaron keskustassa, ja äkkiäkös remppamiehet olivat siellä jo työn tohinassa. Samanaikaisesti idea vain paisui paisumistaan. Kahvilan lisäksi tiloihin oli jo suunnitteilla pieni putiikki, jossa voisimme myydä sekalaista sisustus- ja lahjatavaraa. Samaan aikaan hyvät ystävämme tarjosivat meille tilaisuutta ostaa heidän ihanan verkkokauppansa! Tottakai me tartuimme tarjoukseen, sillä verkkokauppa palvelisi kokonaisuutta todella hyvin.

Tällä hetkellä LeiBai omistaa siis myös verkkokaupan nimeltä Kaunis Pieni Elämä Shop:

www.kaunispienielamashop.com

Tervemenoa tutustumaan! Verkkokaupassa myydään mm. huonekaluja, sisustustavaraa, astioita ja leluja. Sivustot ovat jatkuvan muutoksen alla, mutta kuitenkin toiminnassa ja tilauksia voi tehdä tälläkin hetkellä. Tuotteita lisätään sivustolle sitä mukaa kuin löydämme sopivia yhteistyökumppaneita ja saamme pienempiä tavaroita varastoon. Joitakin samoja tuotteita tulemme myymään myös kivijalkamyymälässämme Ylistarossa sekä paljon muuta.

LeiBai Kahvila&Putiikki (Kaukolanraitti 4) aukaisee ovensa näillä näkymin maaliskuun lopussa, jonka vuosiluvun toivoisimme olevan 2018. 😉 Avajaispäivästä tiedotetaan hieman myöhemmin! Avajaisviikolla on tiedossa alennuksia ja muuta pientä yllätystä.

Samassa kiinteistössä sijaitsee nuorisotila Stage, jota voidaan vuokrata esim. juhlakäyttöön, sekä erillinen neuvotteluhuone yrityksiä ajatellen. Stagea tai neuvottelutilaa vuokratessa voi halutessaan tilata kahvituksen LeiBailta. Hinnastot erilaisille pakettivaihtoehdoille tulevat näkyviin myöhemmin.

Täytyy sanoa, että kun pikkusisko tunki itsensä yritykseen mukaan, ei hänellä ollut aavistustakaan siitä työn määrästä mikä sisältyy yrityksen perustamiseen! Kannattikohan nenän työntäminen isosiskon unelmaan vai ei? Sen näkee sitten ajan myötä, mutta ainakin tähän mennessä yhdessä tekeminen on tapahtunut sulassa sovussa, ja se on ollut antoisaa, opettavaista ja monin tavoin hilpeää ja hauskaa. Käymme eteenpäin askel kerrallaan ja opettelemme asioita sitä mukaa kuin niitä eteen tulee. Onneksi taustajoukkoihimme kuuluu osaavia ihmisiä, joiden taitoja tulemme käyttämään häikäilemättä hyväksemme niin kauan kuin se meille sallitaan. Odotamme kumpikin innolla tulevaa!